A$AP Rocky spilte sin første konsert etter løslatelsen

A$AP Rocky fotografert under en konsert på Hovefestivalen.
A$AP Rocky spilte på festivalen Real Street i California.

Natt til mandag spilte den amerikanske rapperen A$AP Rocky sin første konsert etter han ble sluppet ut fra varetektsfengsling i Sverige, hvor han satt en måned. Rapperen spilte på festivalen Real Street i Anaheim, California.

I løpet av konserten dukket rapperen Tyler, The Creator uventet opp, og sammen med A$AP Rocky spilte de låten Who Dat Boy og Earfquake.

LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser til Findings Festival.

A$AP Rocky fortalte under konserten om sin opplevelse fra en måned i svensk fengsel.

– Dere skal vite hvor glad jeg er for å være her akkurat nå. Da jeg var borte…vent litt med moshpitten, dette er en sentimentalt øyeblikk…det jeg opplevde var sinnsykt. Det var en skremmende opplevelse som har gjort meg ydmyk. Men jeg er her nå. Gud er god. Selv de folka som ikke en gang bryr seg viste sympati. Folk ba for meg, og det hjalp meg til å holde motet oppe når jeg hadde det tungt. Jeg kan ikke takke dere nok folkens, dette var sykt. Hip-hop har aldri stått sterkere sammen.

I denne videoen kan du se deler av comeback-showet, inkludert delen hvor Tyler, The Creator kommer på scenen:

A$AP Rocky ble arrestert 2. juli og siktet for vold. Påtalemyndighetene hevdet at han og to andre angrep en mann ved navn Mustafa Jafari. I rettsalen hevdet A$AP Rocky at han handlet i selvforsvar og har erklært seg ikke skyldig. Rapperen ble løslatt fra fengselet 2. august og avventer nå den endelige dommen, som forventes å komme onsdag 14. august.

Under den en måned lange varetektsfengslingen måtte A$AP Rocky avlyse flere store konserter som skulle være en del av den pågående verdensturnéen.

Foto:Taylor Jewell | AP | NTB Scanpix
Den amerikanske stjernerapperen A$AP Rocky.