Erstatteren er allerede klar:

Lil Uzi Vert avlyser Findings Festival

Lil Uzi Vert på scenen i Chicago, høsten 2017.
Rapperen Lil Uzi Vert har avlyst flere konserter denne sommeren, og nå er også konserten på Findings Festival avlyst. Arrangøren har allerede erstatteren klar.

– Lil Uzi Vert må dessverre kansellere konserten på Findings grunnet uforutsette hendelser. Vi håper å se han på Bislett en annen gang. Findingsfavoritten Broiler avslutter i stedet fredagen og lover fest!

Dette skriver Findings Festival i sin pressemelding.

Dette er altså ikke første gangen Lil Uzi Vert har avlyst planlagte konserter denne sommeren. Han har avlyst andre festivaler i Europa, inkludert Wireless i England og Woo Hah! i Nederland.

LES MER: Lil Uzi Vert dropper flere festivaler denne sommeren.

Som erstatter har altså Findings Festival hentet inn Broiler. De beskrives slik i pressemeldingen:

– DJ- og produsentduoen Broiler ble dannet av Mikkel Christiansen og Simen Auke, og sammen laget de musikk på gutterommet og ga det ut på YouTube. Siden da har det gått slag i slag med hundretalls millioner streams, flere multi-platinum hits i flere land og sagnomsuste konserter i inn- og utland. I fjor gjorde de blant annet en legendarisk avslutning etter Post Malone på Stavernfestivalen. Når Broiler avslutter er festen garantert!

Findings Festival har flere gode ord å si om sitt siste tilskudd på festivalplakaten:

– Broiler har siden dag én vært en produktiv og kreativ duo, med stort spenn i sine musikalske prestasjoner. De har produsert låter som Wild Eyes, Rays of Light, Lay It On Me med Ina Wroldsen, Shots remix av Imagine Dragons, og mange flere. Sistnevnte var #1 på Hype Machine og har i skrivende stund over 240 millioner streams. I år har de gitt ut flere låter og klubb-bangeren Do It lå på Spotify topplisten i flere måneder.

Flere store navn

Det mangler ikke på interessante band og artister på årets utgave av Findings Festival. Lørdagen skal Kygo avslutte hele festivalen, og det er et godt knippe kjente navn på plakaten både fredagen og lørdagen. Du kan se hele programmet på nettsidene til Findings Festival.

Broiler har spilt på Findings Festival tidligere også. Den gang ble det i følge arrangørene et legendarisk show. Derfor er de naturlig nok glade for at Broiler hadde mulighet til å stille opp på kort varsel for å avslutte fredagen på festivalen. Det meste ligger til rette for nok et energisk show!

Foto:Christoffer Krook | GAFFA
Stemningsbilde fra Findings Festival i Oslo.