Et særdeles spennende utspill:

«Stranger Things»-stjernen Joe Keery gir ut ny singel

Joe Keery og Gaten Matarazzo i den tredje sesongen av «Stranger Things».
Joe Keery, også kjent som Djo, er aktuell med indiepop/psych-singelen Roddy.

De fleste av oss kjenner han som Steve Harrington fra den populære TV-serien «Stranger Things», men Joe Keery har flere jern i ilden, og han har nettopp sluppet sin første singel under artistnavnet Djo.

Låten Roddy er et særdeles spennende utspill fra den amerikanske skuespilleren Joe Keery, som beveger seg innenfor sjangrene psych og indiepop/rock.

Låtens lydunivers leder tankene til artister som Mac DeMarco og Father John Misty.

LES OGSÅ: Ny låt fra Father John Misty.

Selv om dette er første utgivelse fra Keery under artistnavnet Djo, er det langt fra hans første musikalske eksperiment. Keery var tidligere medlem i psychrock-bandet Post Animal som ble dannet tilbake i 2014. Han forlot riktignok bandet i 2018.

I tillegg til årene med Post Animal har Joe Keery også tidligere gitt ut musikk som soloartist under navnet Cool Cool Cool.

Flere musikere på settet

Musikk er faktisk en godt likt bigeskjeft for flere av «Stranger Things»-skuespillerne. Finn Wolfhard som spiller Mike Wheeler i serien, er for eksempel frontmann i indierock-bandet Calpurnia.

Gaten Matarazzo, også kjent som Dustin Henderson i «Stranger Things», spiller bassgitar i bandet Work In Progress som du kan høre et par låter fra her: