Lauren Daigle kommer til Norge i november

Kristenstjernen Lauren Daigle opptrer til ære for Dolly Parton under årets MusiCares Person of the Year-utdeling i februar.
Lauren Daigle har en rekke rekorder å vise til når hun legger ut på Europa-turné som også tar henne til Norge senhøstes.

Sangeren fra Louisiana (27) slo gjennom på bred front med tredjealbumet Look Up Child.

Det gikk rett inn på tredjeplass på den amerikanske albumlisten, etter Paul McCartney og Eminem – men foran plater fra Drake, Ariana Grande og Post Malone. Ifølge Rolling Stone er Daigle den mest suksessrike kvinnelige, kristne artisten på 20 år.

LES OGSÅ: Hollywood-legenden Rip Torn er død.

Singelen fra platen, You Say, er blitt strømmet flere hundre millioner ganger på plattformer som Spotify og YouTube. Sangen var også en av dem som årets vinner av «The Voice», Maria Engås Halsne, valgte å fremføre.

Lauren Daigle sang i høst på tv-showet til Ellen DeGeneres, noe som skapte debatt blant artistens mest konservative fans. Hun har høstet to Grammy-priser, tre Billboard-priser og to American Music Awards, i tillegg til syv Dove-priser delt ut av Gospel Music Association.

LES OGSÅ: Hiphop-stjerne vil boikotte Sverige.

Den 3. november kommer hun til Parkteatret i Oslo for sin første norgeskonsert – og eneste stopp i Norge på «Look Up Child»-turneen.

(©NTB)