Kadetten-hovednavn avlyser

A$AP Rocky fotografert under en konsert på Hovefestivalen.
Ble arrestert i Stockholm.

En stund så det ikke ut til at A$AP Rocky ville få stort med konsekvenser etter basketaket som skjedde i Stockholm søndag kveld.

Superstjernen var satt til å avslutte som headliner under årets Kadetten-festival på Sandvika utenfor Oslo.

LES OGSÅ: «Vår generasjons mest talentfulle rapper».

Den amerikanske rapperen ble egentlig hyret inn som erstatter da Chance The Rapper måtte melde avbud for noen uker siden. Basert på tilbakemeldingene på arrangørens Facebook-side så folk flest ut til å finne New York-rapperen som en verdig erstatter.

Nå har arrangøren selv bekreftet at A$AP ikke vil kunne delta på festivalen, da han tidligst vil slippe ut av arresten i morgen.

 

I en pressemelding beklager festivalsjef Karina Næss Trosdahl. seg ovenfor alle som har bestilt billetter med forventninger om å se verdensstjernen.

– Det er beklagelig at det blir en avlysning så tett innpå åpning av dagens festivaldag, men dette er noe som er utenfor vår kontroll. Jeg vil gjerne presisere at resten av dagens artister er på plass og har gjort lydprøver, og det lover godt for en knall avslutning, som ikke står tilbake for en fantastisk musikalsk gårsdag, som ble avsluttet av Cardi B.

Foto:Tord Litleskare | GAFFA
Cardi B på Kadetten tirsdag kveld.