Solgte ut Ullevaal på minutter:

Rammstein kommer tilbake til Norge neste år

Till Lindemann er vokalist og frontfigur i Rammstein. Her på scenen i København.
Rammstein solgte ut konserten på Ullevaal Stadion 18. august på få minutter. Nå har de annonsert et nytt norgesbesøk allerede neste år.

Dette ble klart da bandet nylig la ut en kort video på sine offisielle nettsider med navnet på en rekke byer, og tittelen Rammstein 2020.

På den listen finner vi Trondheim, med et bilde av en hoppbakke. Selv om det ikke er bekreftet vil det være naturlig å anta at konserten vil finne sted i Granåsen.

Der har blant andre Bruce Springsteen spilt, og Metallica skal spille der 13. juli denne sommeren.

LES OGSÅ: Vil gjøre om Ullevaal til en skitten kullgruve.

Datoen for konserten er foreløpig ikke annonsert.

Enorm produksjon

Når Rammstein legger ut på turné er det store krefter i sving. De forventes å ankomme med hele 60 lastebiler med utstyr, og totalt er det 200 mennesker i aksjon for å bygge scenen og gjennomføre det massive showet.

Rammstein ga ut sitt første studioalbum på ti år tidligere denne våren. Det selvtitulerte albumet fikk gode mottagelser verden over. GAFFA ga den fem av seks stjerner.

Søndag 18. august kommer altså dette gigantiske maskineriet av et band til Oslo og et utsolgt Ullevaal Stadion.

Frustrerte fans som ikke fikk tak i en billett dit får nå en ny mulighet med konserten i Trondheim neste år.

Flere muligheter i naboland

Skulle også den konserten bli utsolgt, noe den forventes å bli, er det alltids muligheter til å reise utenlands for å se det tyske bandet. Her er de andre byene som nevnes i videoen:

Gøteborg (Sverige), Aarhus (Danmark), Klagenfurt (Østerrike), Zurich (Sveits), Oostende (Belgia), Belfast (Nord-Irland), Nijmegen (Nederland), Lyon (Frankrike), Torino (Italia), Warsawa (Polen) og Tallin (Estland).

I tillegg er en rekke tyske byer på listen, så det er muligheter for å se bandet på hjemmebane. Disse byene er Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, Hamburg og Berlin.

LES OGSÅ: Tar med seg overdådig show til Norge i 2020.

Om du vil ha en liten smakebit av hvordan Rammstein ser ut på turnéen de er i gang med kan du se på denne videoen fra konserten de spilte i Parken i København nylig: