Tilbake etter hjerteoperasjon

Mick Jagger slik vi er vant til å se han, på scenen med Rolling Stones. Gitarist Ron Wood og trommeslager Charlie Watts i bakgrunnen.
En tilsynelatende frisk og energisk Mick Jagger strålte på scenen da Rolling Stones endelig kunne starte sin utsatte turné i Nord-Amerika.

Bandet måtte utsette sin planlagte «No Filter»-turné da Jagger i slutten av mars fikk nekt av legene til å fortsette. Han måtte få operert inn en ny hjerteklaff.

Natt til lørdag kunne imidlertid 75-åringen løpe inn på scenen på Soldiers Field i Chicago hvor han virket både opplagt og glad over å være tilbake. Bandet åpnet med «Street Fighting Man» som ble raskt etterfulgt av «Let’s Spend The Night Together».

– Det er fantastisk å være tilbake på Soldier Field, for åttende gang, sa Jagger til publikum før han dro i gang konsertens tredje låt.

300 års erfaring

Alle medlemmene i Rolling Stones er nå i 70-årene. Gitarist Keith Richards er også 75, mens medgitarist Ronnie Wood er 72. Trommelager Charlie Watts er bandets senior med sine 78 år. Til sammen har altså de fire medlemmene i Rolling Stones 300 år med erfaring.

Likevel holder de trykket oppe og vel så det. Fredag kveld serverte de hele 20 låter fra scenen på Soldier Field i Chicago. Her kan du se de fremføre hiten Paint it Black:

Hele setlisten til Rolling Stones fra Soldier Field, Chicago fredag 21. juni 2019:

 1. Street Fighting Man
 2. Let’s Spent the Night Together
 3. Tumbling Dice
 4. Sad Sad Sad
 5. You Got Me Rocking
 6. You Can’t Always Get What You Want
 7. Angie
 8. Dead Flowers
 9. Sympathy for the Devil
 10. Honky Tonk Women
 11. You Got the Silver
 12. Before They Make Me Run
 13. Miss You
 14. Paint It Black
 15. Midnight Rambler
 16. Start Me Up
 17. Jumpin’ Jack Flash
 18. Brown Sugar
 19. Gimme Shelter
 20. (I Can’t Get No) Satisfaction

(©NTB)