Norgesaktuelle denne sommeren:

Metallica covret legendarisk låt

Metallica-gitarist Kirk Hammett fotografert under en konsert i Bergen.
Rob Trujillo og Kirk Hammett har gjort det til en tradisjon å hedre et lokalt band med en coverlåt under Metallicas konserter. Denne uken var de i Manchester, og tok fatt på The Stone Roses' største hit.

Tusenvis av fans som trosset regnværet i Manchester for å se Metallica på Ethiad Stadium denne uken ble belønnet med en unik opptreden.

Midt i konserten tok den danske trommisen Lars Ulrich og frontmann James Hetfield seg en pause. Den andre halvdelen av Metallica, bassist Rob Trujillo og gitarist Kirk Hammett, ruslet ut i regnet og annonserte at de ville ha publikums hjelp under fremføringen av en meget spesiell sang.

LES OGSÅ: Lover fansen helt spesielle kvelder.

Det tok ikke mange tonene fra bassgitaren til Trujillo før publikum gjenkjente klassikeren til det lokale bandet The Stone Roses. Du kan se og høre hele fremførelsen av I Wanna Be Adored her:

Kommer til Norge i juli

Lørdag 13. juli kommer Metallica til Norge for å spille i Granåsen i Trondheim. Kanskje får vi se Rob Trujillo og Kirk Hammett covre en lokal låt der også? Spørsmålet er om de velger Åge Aleksandersens Levva Livet eller D.D.E.s Rompa mi.

– Noen ganger er det utfordrende å bestemme seg for en artist eller en låt. Du er kanskje i en liten by og tenker «her må jeg grave dypt». Men når du finner den riktige låten er det skikkelig moro. Dette er en måte Kirk og jeg kan vise respekt til låtskrivere og band fra forskjellige steder, uttalte Rob Trujillo til Rolling Stone i 2018.

For et drøyt år siden var Metallica i Norge og spilte a-ha sin superhit Take On Me i Telenor Arena:

Få dager etter dette fikk svenskene servert versjoner av sine listetopper Dancing Queen (ABBA) og The Final Countdown (Europe) i Globen: