Er dette den neste James Bond-låten?

Daniel Craig er den siste skuespilleren i rekken som rolletolker den ikoniske agenten.
Molde-bandet Revolt har sluppet sin nye James Bond-inspirerte låt, som bærer samme navn som arbeidstittelen til den neste filmen om agent 007.

Det har blitt spekulert i om Norge skal få sin første Bond-låt siden A-ha hadde tittelsporet til «The Living Daylights» i 1987, med Molde-bandet Revolts rykende ferske singel Shatterhand.

Ryktene og spekulasjonene ble langt fra færre etter at mye av innspillingen til den 25. filmen om James Bond ble lagt til Norge. Blant annet ble det filmet på den berømte Atlanterhavsveien utenfor Molde. Der var også Revolt. De kan, eller vil, ikke si så mye om hva som skjedde der ute.

LES OGSÅ: Legendarisk musikkarkiv forsvant i brann.

Det vi vet er at Revolt har sluppet en helt ny låt som er sterkt inspirert av Agent 007, og som har fått tittelen Shatterhand. Når arbeidstittelen til den kommende Bond-filmen også er «Shatterhand» er det nok til at dette er verdt å følge med på.

– Vi ga låta navnet Shatterhand for lenge siden faktisk, og fant først senere ut at filmen hadde fått samme arbeidstittel, påstår vokalist Ulrik Bolsønes overfor GAFFA.no.

Sår, pompøs og styggvakker som 007 selv

Slik beskriver bandet sin ferske singel. Den handler om en verden full av løgner, rykende pistoler, mistenksomhet, vakre kvinner og tørre martinier, og nytes selvsagt «shaken, not stirred» i god James Bond-stil, i følge bandets pressemelding.

Nå kan du høre låten og bedømme selv:

Musikkvideo og EP på vei

I løpet av sommeren vil Revolt spille inn en live-video til Shatterhand. Målet er å vise frem live-energien som bor i både bandet og låten.

– Det er en stor låt som krever mye, og det blir bra å se et band gjøre det, sier Ulrik Bolsønes til GAFFA.

Sommeren og høsten går også med til innspilling av flere nye låter, og i løpet av året kommer det en EP. Dette blir oppfølgeren til debutalbumet The Beautiful Decay som kom i fjor.

Foto:Pressebilde
Molde-bandet Revolt er aktuelle med den James Bond-inspirerte låta «Shatterhand».