Nå er den populære norske trioen endelig tilbake

Den norske trioen No. 4 fotografert i 2019.
No. 4 med dobbelt singelslipp i dag. Hør begge låtene her!

Trioen, som består av Emilie Stoesen Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek, har så langt gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Denne uken annonserte No. 4 sin største turné så langt i karrieren.

LES OGSÅ: Toppscore til Aurora.

Nå er det mer nytt fra trioen, i form av singlene Alt feil og Hva kjærlighet er som er ute på alle strømmetjenestene i dag.

Har blitt pushet

De to låtene er de første smakebitene fra det kommende albumet Duell.

Denne gangen har den populære gruppen samarbeidet med produsenten Kåre Vestrheim.

– Det har vært veldig spennende å jobbe med Kåre. Vi har måttet være enda mer tålmodige i denne prosessen – og blitt pushet til å løfte de ulike musikalske ideene enda mer. Det har vært veldig gøy, forteller Ingeborg Marie Mohn om samarbeidet via sitt management Indianer.

Vestrheim har tidligere jobbet med Marit Larsen, Highasakite og Odd Nordstoga, for å nevne noen.

Trioen har brukt fotografier fra Vibeke Tandbergs fotoserie «Living Together» fra 1994 som coverbilder på singlene. Emilie Stoesen Christensen forteller at hun forelsket seg helt i serien da hun kom over den, og at de komplementerer låtene perfekt.

Serien viser selvportrett av fotografen sammen med seg selv, og ble kåret til et av Norges 12 viktigste kunstverk etter 1945 av Morgenbladet.

I studio hele våren

Arbeidet med de nye låtene og det nye albumet har vært tidkrevende. No. 4 har vært i studio med Kåre Vestrheim hele våren, opplyses det.

– Duell handler i stor grad om dualitet, at ingenting er udelt bra eller dårlig, noe vi på nåværende tidspunkt i livet kjenner mer på, utdyper Emilie Stoesen Christensen.

LES OGSÅ: Ny låt fra Father John Misty.

Låtene Alt feil og Hva kjærlighet er er ute på alle strømmetjenenstene i dag, fredag.

Albumet Duell er ventet til høsten.

No. 4Foto:Jonathan Vivaas Kise
No. 4 på scenen under en av sine seks utsolgte konserter på Parkteatret i november 2018.