Norsk artist med musikk til «Frost»-oppfølger

Anna, Elsa, Kristoffer, Sven og Olaf kommer snart tilbake. Disney har sluppet dette bildet fra «Frost 2».
Traileren til den lenge etterlengtede oppfølgeren til animasjonsfilmen «Frost» er her, og den innholder et norsk bidrag.

«Frost» ble tidenes mest innbringende animerte film da den kom ut i 2013. Nå, seks år senere, kommer endelig oppfølgeren.

Vi får et gjensyn med Elsa, Anna og selvsagt snømannen Olaf. Men det som kanskje er like spennende er at vi kanskje får høre den norske artisten Aurora Aksnes i filmen.

LES OGSÅ: GAFFAs PiP-guide.

Aurora er nemlig med i den første traileren til «Frost 2» som ble sluppet nylig. Hun delte selv videoen på sin egen Twitter-konto med teksten: «Hør godt etter».

Ingen bekreftet rolle i filmen

Selv om plateselskapet til Aurora ovenfor VG bekreftet at det var hennes stemme vi hører i traileren til «Frost 2» er det ikke bekreftet eller avkreftet om Aurora også vil medvirke med sin stemme i selve filmen når den slippes i november.

Den første «Frost»-filmen hadde Lisa Stokke i hovedrollen som stemmen til Elsa. Hun fremførte den norske versjonen av Let it Go, oversatt til La den gå. Låten hadde stor suksess både i den engelske og den norske versjonen.