Roskilde-aktuelle Vampire Weekend:

Har én viktig regel på denne turnéen

Det amerikanske indie-bandet Vampire Weekend har holdt det gående siden 2006.
Solhatt kan være et nyttig plagg om du skal på festival i solsteken. Ekstra nyttig kan den bli om du planlegger å se Vampire Weekend.

Vampire Weekend har nettopp lagt ut på sin ferske turné med den nye platen Father of the Bride som ble sluppet for en drøy måned siden.

De første konsertene har bydd på noen overraskelser blant ekstranumrene, og det er takket være en nokså spesiell regel bandet har innført på denne turnéen: De spiller alle ønskelåter som kommer fra publikummere med solhatt!

LES OGSÅ: Father John Misty overrasket publikum med denne låten.

På grunn av denne regelen brøt bandet plutselig over til tittelsporet fra TV-showet «Parks and Recreation» midt i låten M79 fra det nye albumet under en konsert i Indianapolis i USA nylig. Dette ble selvsagt dokumentert på Twitter:

Senere kom det et spørsmål fra publikum om å spille låta Pizza Party, en låt frontmann Ezra Koenigs tidligere band L’Homme Run. Ezra rappet det ene verset a capella!

Skal spille på Roskilde

For øyeblikket er Vampire Weekend opptatt med USA-delen av den nye turnéen, men om få uker setter de kursen for Europa. Her skal de spille på store festivaler som Glastonbury og Roskilde, pluss en hel del andre festivaler over hele Europa. Hele turnélisten ligger på bandets hjemmesider.

Har du et musikkønske? Ta på solhatten og reis på festival da vel!