Hør den her:

Ny låt fra Father John Misty

Father John Misty under konserten på Sentrum Scene 12. juni 2018.
Det er ikke lenge siden forrige album, men Father John Misty har allerede nytt materiale klart.

Det er bare et år siden Father John Misty, eller Joshua Michael Tillman som han opprinnelig heter, ga ut sitt fjerde studioalbum God’s Favourite Customer.

Nå kan det se ut som det går mot en ny utgivelse allerede.

LES OGSÅ: Mark Knopfler i Oslo Spektrum.

Father John Misty er ute på turné sammen med Jason Isbell i disse dager, og under en konsert i San Diego nylig leverte han en helt ny låt fra scenen. Ifølge setlisten er tittelen TMFOUA, noe som sannsynligvis er en forkortelse for Time Makes Fools Of Us All.

Låten blir introdusert i typisk Father John Misty-stil med ordene «Here’s one you might know»:

Det ville ikke være helt uventet med et nytt album fra Father John Misty. God’s Favourite Customer kom altså i fjor sommer, og forløperen Pure Comedy kom et drøyt år i forveien. Med samme tempo er tiden moden for det femte studioalbumet.

I tillegg slapp han opptaket fra en uannonsert konsert mot slutten av fjoråret. Live at Third Man Records inneholder syv spor som ble fremført på Third Man Records i Nashville i september i fjor.

GAFFA.no var på Father John Mistys konsert på Sentrum Scene for nesten nøyaktig ett år siden. Les omtalen her.

Ikke den første nye låten

Rett før jul fremførte Father John Misty en annen låt som ikke var å finne på forrige utgivelse. Den fremførelsen kom under en veldedighetskonsert i California, med noen politiske stikk til introduksjon.

Se både introen og låten fremført her: