Tilbake med nytt album og omfattende turné:

Dropper Norge

Det islandske bandet Of Monsters And Men.
Skal spille 40 konserter i USA og Europa, men kommer ikke til Norge.

Det populære islandske indiefolk-bandet Of Monsters And Men er tilbake etter fire års stillhet. Når de etter sommeren legger ut på en etterlengtet verdensturné har de valgt å droppe Norge fra planene.

Of Monsters And Men fikk gjennombruddet sitt i 2012 med singelen Little Talks og debutalbumet My Head is an Animal som solgte til platinum i USA og gull i Storbritannia, blant annet. Tre år senere kom oppfølgeren Beneath the Skin, og nå er den tredje fullengderen på trappene. Den har fått tittelen Fever Dream, og slippes 26. juli.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Beneath the Skin (2015).

Den første singelen fra det nye albumet ble sluppet i starten av mai tidligere i år. Navnet er Alligator, og du kan høre låten og se den offisielle videoen her:

Tre måneders turné – uten Norge

Første konsert med det nye materialet er satt opp den 3. august på Long Beach, California i USA. Deretter blir det en måneds pause før turnéen settes skikkelig i gang, fortsatt i USA. Totalt skal det spilles 19 konserter i USA og Canada før ferden går over Atlanterhavet igjen. Der skal det spilles 21 konserter i løpet av en måned.

Selv om Of Monsters And Men har valgt å droppe Norge fra turnélisten denne gangen er det langt fra umulig å se bandet for norske fans. Veldig mange av spillestedene har hyppige og ofte rimelige flyavganger fra norske flyplasser. I tillegg får tre av våre naboland besøk i løpet av høsten. Både Sverige, Danmark og selvsagt hjemlandet Island står på oversikten over høstens konserter.

SE OGSÅ: Slik så det ut da Of Monsters And Men besøkte Sentrum Scene i 2015 (bildegalleri).

Det er gode muligheter for at turnéen utvides etter disse tre månedene med nye datoer enten i desember eller første del av 2020. Kanskje kommer Norge med på listen om det skjer.