Dette er den mest flørtevennlige festivalen i Norge

Trænafestivalen er festivalen med mest flørting i Norge, ifølge Happn.
Festivalsommeren er godt i gang, og for mange er dette en favoritt-arena for å møte nye mennesker. Se hvilke festivaler som flørter mest!

Sol, sommer, god musikk, festivalmat og god drikke. For mange er festivalsesongen årets og sommerens store høydepunkt.

Mange er kanskje klare for festivalflørten også?

LES OGSÅ: Bekrefter Oslo Spektrum-opptreden.

Noen planlegger hele helgen eller uken på forhånd og løper fra scene til scene for å se så mange artister og band som mulig. Andre velger å ta det mer på sparket, eller bruke god tid på vorspielet før festivalen. Noen velger å chille ved matbodene eller et stykke bak i rekkene og få med seg både musikken og folkelivet.

Åpen for en flørt?

Uansett hvordan din festival ser ut vil du møte på mange nye mennesker. Og om målet er å mingle med single, så har dating-appen Happn kartlagt hvilke festivaler i Norge som har flest crushes blant publikum. På den måten har de laget en liste over de mest flørtevennlige festivalene i landet.

Øverst på listen finner vi Trænafestivalen. Den naturskjønne festivalen på Helgelandskysten får tydeligvis blodet til å bruse ekstra hos festivaldeltakerne. Med konserter i grotter, kirker, på skip og fra mer tradisjonelle scener er det lett å la seg imponere av alle inntrykkene.

Kanskje får den vakre naturen folket til å se det vakre i hverandre også?

Foto:Promo | Trænafestivalen
Den fabelaktige scenen Kirkhellern finner du ikke maken til andre steder.

Ifølge Happn er festivaler den perfekte anledningen til å treffe en ny flørt. Det er lettere å bryte isen ved å snakke om festivalens artister og konserter. Begge er på samme sted av samme grunn, og dermed våger mange å være mer spontane når det gjelder å date på festival.

LES OGSÅ: Avskjedsfest med stil fra legenden.

Topp 10: De mest flørtevennlige festivalene i Norge

  1. Trænafestivalen
  2. Parkenfestivalen
  3. Bergenfest
  4. Øyafestivalen
  5. Buktafestivalen
  6. Pstereo
  7. Palmesus
  8. Inferno
  9. Fjordfesten
  10. Granittrock

Nordlendingene dominerer i toppen med både Trænafestivalen og Parkenfestivalen (Bodø). Tar vi med Buktafestivalen i Tromsø på femteplass er det tydelig hvor i landet det flørtes mest på festival. Bergen tar tredjeplassen, Trondheim må helt ned på sjetteplass og sommer-idylliske Kristiansand og Sandefjord kommer seg med på listen med henholdsvis syvende og niendeplass.

Oslofestivalene Øya, Inferno og Granittrock fyller ut resten av topp 10.

Foto:Promo | Trænafestivalen
Publikum på Trænafestivalen.