Tester ut helt ny teknologi under Elton John-konsert i Bergen neste uke

Elton John fotografert under en konsert i Sverige.
Skal forbedre kontakten mellom fans og artister.

PEEX beskrives som en ny og revolusjonerende musikkteknologi, som gjør det mulig for konsertgjengere å oppleve musikken på en helt ny måte.

Selskapet opplyser at teknologien vil bli tilgjengelig for utleie for første gang her til lands i neste uke.

LES OGSÅ: Japansk superstjerne samarbeider med Pom Poko.

Dette skjer i forbindelse med konserten til Elton John på Bergenhus Festning i Bergen. Er du lei av dårlige lydopplevelser som publikummer på konserter? Eller bare ikke helt fornøyd med mixen? Med PEEX LIVE kan man, ifølge selskapet, lage sin egen forbedrede femkanalsmix av live konsertlyd.

Ønsker du for eksempel å skru opp vokalen eller gitarsoloen kan dette gjøres via en egen brukervennlig app.

– Vi er glade for å kunne tilby PEEX LIVE-opplevelsen til enda flere fans over hele Europa. Vi har funnet opp en ny musikkteknologi som vi tror vil revolusjonere live-musikken, og er sikre på at vi kommer til å gi fansen en helt unik opplevelse, uttaler administrerende direktør i PEEX, Pieter Hamelink, overfor GAFFA.no.

LES OGSÅ: Derfor blir den kommende Elton John-filmen historisk.

I forbindelse med Elton John-konserten i Bergen tirsdag 4. juni kan konsertgjengere som ønsker å teste ut teknologien forhåndsbestille leie av en såkalt rx-enhet via PEEX sine nettsider.

Konserten i Bergen er den musikalske legendens eneste planlagte opptreden her til lands på den pågående «Goodbye Yeallow Brick Road»-turnéen.

Turnéen er på forhånd annonsert som hans avskjedsturné.