Internasjonal superstjerne samarbeider med norske Pom Poko

Den norske gruppen Pom Poko.
Når den japanske superstjernen, popartisten, modellen, TV-personligheten og tekstforfatteren Kaela Kimura slipper albumet som skal markere hennes femtende år som artist, er en låt fra norske Pom Poko inkludert.

Det kommer frem i en pressemelding fra det norske bandets management.

Det var etter å selv ha oppdaget Pom Poko og blitt fan at Kaela tok kontakt via managementet sitt for å høre om ikke det norske bandet kunne tenke seg å skrive en låt til henne og det kommende albumet.

Bella Union-signerte Pom Poko tok utfordringen på strak arm og laget en ny låt fra bunnen av, og ikke lenge etter ble klart at låten både skulle være med på albumet og nevnes allerede i første pressemelding i Japan.

LES OGSÅ: GAFFA på Miniøya.

Singelen, som trolig vil få et japansk navn, vil ha Kaelas japanske tekster over Pom Pokos musikk.

– Å samarbeide med Kaela har vært veldig gøy, og det har vært morsomt å se hva som skjer når man blander vårt uttrykk med hennes. Det er stor stas å kunne jobbe med en kul artist på tvers av landegrenser og kontinenter, og vi håper på mer samarbeid med Kaela og vårt drømmeland Japan i fremtiden, sier Pom Poko i en kort kommentar.

Foto:Promo
Pressebilde av artisten Kaela Kimura.

Kaela Kimura signerte med Columbia Music Entertainment i 2004 og debuterte med singelen Level 42. Hennes tredje singel Rirura Riruha ble det store gjennombruddet, og låta ble blant annet brukt i en stor reklamekampanje for Vodafone.

LES OGSÅ: Knallåpning for «Aladdin».

Pom Poko slapp albumet Birthday i februar i år, og med sine tydelige hint til japansk kultur både når det kommer til bandnavn og visuell fremtreden, har musikken blitt godt mottatt også i Japan, opplyser managementet.

Kaela Kimuras kommende album slippes 31. juli, og har fått tittelen Ichigo (jordbær på norsk).