Sheeran med nytt samarbeidsalbum

Ed Sheeran fotografert under et besøk i Oslo i 2017.
Ed Sheeran skal lage et helt album fylt med 22 låter som er gjestet av en eller to av hans favorittartister – inspirert av miksteipen han laget før han ble verdensstjerne.

Det melder plateselskapet Warner Music om utgivelsen No. 6 Collaborations Project, som slippes løs 12. juli.

Samtidig med albumnyheten utkom låten Cross Me, der Chance The Rapper og PnB Rock er om bord. Den følger I Don’t Care med Justin Bieber, sluppet tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Tidenes hiphop-kveld i Oslo.

Om bakgrunnen for prosjektet forklarer Ed Sheeran – som nylig røpet på Instagram at en DNA-test viste at han var 6 prosent norsk – seg slik:

– Før jeg var signert i 2011 laget jeg en EP ved navn No. 5 Collaborations Project, sier han om den femte miksteipen i rekken som han laget i håp om å bli sett og hørt. Der hadde Sheeran med grimeartister som Devlin, Wiley, P Money, Ghetts og JME.

– Siden den gang har jeg alltid ønsket å lage en til, så jeg startet No. 6 på laptopen min da jeg var på turné i fjor. Jeg er stor fan av alle artistene jeg har samarbeidet med og det har vært et utrolig gøyalt prosjekt.

Hvilke artister han skal samarbeide med videre, holder Sheeran imidlertid for seg selv foreløpig – med en oppfordring om å følge med i sosiale medier.

Det kommende albumet byr på låttitler som Beautiful People, South of the Border, Take Me Back to London, Antisocial, Remember the Name, Feels, Put it all on me, Nothing on You, I Don’t Wan’t Your Money, 1000 Nights, Way to break My Heart og Blow – i tillegg til Cross Me og I Don’t Care.

LES OGSÅ: Festivalsommeren begynner neste helg (SPONSET).

Til sommeren legger Ed Sheeran ut på turné, og skal blant annet til danske Odense 28. juli.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

@cthagod came to my house and we talked about No.6 Collaborations Project, pre-order up at midnight wherever you are x

Et innlegg delt av Ed Sheeran (@teddysphotos)

(©NTB)