Bigbang med hysterisk hilsen i ny musikkvideo

Bigbang fotografert i 2019.
Hva gjør du når du oppdager at et annet band har tatt samme navn som ditt band? Ringer advokatene, ville kanskje de fleste svart. Lager musikkvideo om det, svarte Øystein Greni.

For et par uker siden slapp Bigbang comeback-albumet Glory Chord, og de er allerede godt i gang med ny turné som tar de til festivaler og scener over store deler av landet før sommeren er over.

Hva Øystein Greni og de andre i bandet har brukt årene siden det forrige albumet The Oslo Bowl kom ut i 2013 til skal vi ikke gå inn på nå, men vi tipper de oppdaget det koreanske K-pop-bandet Big Bang. Og at de bestemte seg for å ha det moro med forvekslingene som naturlig nok kan oppstå når to store band deler det samme navnet.

LES OGSÅ: Bigbang tilbake for fullt.

Resultatet ble en hysterisk musikkvideo til singelen Bells.

Enormt populære i Asia

Big Bang, altså den koreanske utgaven, er kanskje det aller største K-pop-bandet i verden med millioner av fans. De begynte sin karriere lenge etter at norske Bigbang hadde etablert seg som ett av landets beste rockeband her hjemme, men har altså brukt det norske bandets pause meget godt.

Det er langt fra umulig at det har skjedd en og annen forveksling og misforståelse de siste årene, og at dette ga grobunn for idéen til denne nye musikkvideoen.

LES OGSÅ: Bigbang tilbake til røttene med ny singel.

Hva G-Dragon og de andre medlemmene i det koreanske Big Bang mener om saken vet vi ikke, men vi ser helt klart det ironiske i tittelen på G-Dragons soloplate One of a Kind fra 2012.