Indiehelten med intime konserter i tre norske byer

Spencer Krug på scenen med Wolf Parade i København tilbake i 2011.
Han er kjent fra band som Wolf Parade og Moonface. Nå legger Spencer Krug ut på veien helt alene. Tre norske byer får besøk av sangeren og låtskriveren i neste måned.

Etter femten år som låtskriver og artist i band som Wolf Parade, Sunset Rubdown, Moonface, Swan Lake og Frog Eyes har Spencer Krug endelig bestemt seg for å gi ut musikk og turnere under sitt eget navn.

Nylig lanserte han en kampanje på Patreon.

Der slipper Krug nye sololåter på månedlig basis, i tillegg til å gi nytt liv til uutgitt materiale fra tidligere prosjekter. I slutten av neste uken legger han også ut på en større turné i Europa, hvor hele tre norske byer får besøk.

LES OGSÅ: Avslørte Håkan Hellström-hemmelighet.

Onsdag 5. juni står artisten på scenen til Kampen Bistro i Oslo før turen går videre til Tungenes i Stavanger og Landmark i Bergen henholdsvis torsdag og fredag.

– Jeg kan nesten ikke vente på å komme tilbake til Norge. Etter å ha spilt der mange ganger i forskjellige byer kan jeg ikke huske ett eneste show som ikke har vært morsomt, sier Krug i en kommentar til GAFFA.no i forkant av turnéen.

Han legger til:

– Publikum kan forvente en intim og dynamisk pianoopptreden hvor jeg vil fremføre en rekke låter fra Moonface-katalogen min, et par fra eldre prosjekter, og selvfølgelig helt nytt materiale i tillegg.

LES OGSÅ: Primal Scream til Skandinavia.

Billettsalget til de tre konsertene i Norge er i gang her, her og her.

Foto:Presse
Spencer Krug.