Sjokkbeskjed fra Britney Spears-manager

Britney Spears.
Mener dette kan være slutten på hennes konsertkarriere.

Den siste tiden har mange uroet seg for Britney Spears psykiske helse. Nå kommer hennes manager Larry Rudolph med mer dårlig nytt, melder TMZ.

– I egenskap av å være den personene som veileder hennes karriere – og basert på den informasjonen jeg og alle som arbeider med henne har fått innsyn i – står det klart for meg at hun ikke skal gjennomføre sine planlagte Las Vegas-show. Ikke den nærmeste tiden, og kanskje aldri noensinne igjen, sier han til nettstedet.

LES OGSÅ: Usikkerhet rundt Madonnas Eurovision-opptreden.

Nylig rapportere blant annet GAFFA.se om konflikter som har blusset opp innad i familien Spears rundt formynderskapet faren Jamie Spears har hatt over Britney i over elleve år. Larry Rudolph har aldri vært involvert i formynderskapet og får derfor kun innsyn i medisinsk informasjon som har direkte konsekvens for artistens karriere.

Ifølge Rudolph hadde hun kommet seg gjennom to tredjedeler av øvingene før sine planlagte Las Vegas-opptredener da hennes far ble syk og hennes medisiner, grunnet stress, sluttet å virke.

LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp.

Han mener at det alltid har vært opp til Britney selv når hun vil arbeide og når hun ikke vil  det, og sier at han ikke har noen intensjoner om å presse henne tilbake opp på scenen.

– Jeg vil ikke at hun skal begynne å jobbe igjen før hun er fysisk, psykisk og følelsesmessig klar. Om det tidspunktet aldri kommer, så gjør det ikke det. Jeg har ikke noen ønsker om eller mulighet til å få henne til å jobbe igjen. Jeg er bare her for henne når hun vil begynne å jobbe igjen. Og om hun vil det, er jeg der for å fortelle henne om det er en god eller dårlig idé.