Hiphop-stjernen hopper av kommende Europa-turné

Wu-Tang Clan fotografert i 2019.
Skulle vært en del av besetningen til Wu-Tang Clan i Oslo Spektrum senere denne måneden.

Wu-Tang Clan-rapperen Method Man hopper av den planlagte Europa-turnéen, skriver Kingsize Magazine. Det innebærer trolig at han heller ikke kommer til å være med resten av Wu-Tang Clan til Oslo Spektrum 23. mai.

LES OGSÅ: Norsk festival avlyst.

Den legendariske hiphop-gruppen har nylig påbegynt den store turnéen «Gods of Rap», sammen med Public Enemy og De La Soul.

Kryptisk uttalelse

Rapperen skal ifølge magasinet ha kommet med en kommentar i sosiale medier før helgen hvor han kryptisk legger ut om «visse omstendigheter» som gjør at han hopper av turnéen.

Innlegget på Method Man sin Instagram-profil skal ha blitt slettet etter publisering.

Wu-Tang Clan feirer at det er 25 år siden albumet Enter The Wu-Tang (36 Chambers) ble utgitt.

Samtidig feirer Public Enemy 30 år med It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back og De La Soul gjør det samme med sin anerkjente 3 Feet High And Rising.

«Legendarisk»

Da turnéen ble annonsert tilbake i januar uttalte Mark Vaughan i det norske arrangørselskapet Atomic Soul følgende overfor GAFFA.no at han trodde «kvelden ville bli legendarisk», og at ikke «noe lignende hadde blitt gjennomført i Norge i denne skalaen før».

– Disse gruppene er tre av de mest ikoniske i sjangeren og at de alle står på samme scene under samme turnébanner for å feire deres respektive suksesser, kan jo ikke bli noe annet enn tidenes fest.

LES OGSÅ: Anklager TV 2 for Gullruten-sensur.

Nå blir festen sannsynligvis uten Method Man på scenen.

GAFFA.no har tatt kontakt med Atomic Soul for å få en kommentar til saken, og vi oppdaterer når den foreligger.