Stiller på Operataket denne sommeren

Gyllene Tider føyer en tredje norgeskonsert til turnélisten på avskjeden de tar med fansen.
Gyllene Tider med Per Gessle i spissen stiller på Operataket søndag 18. august.

Denne sommeren spiller bandet i Norge angivelig for første gang på flere tiår, og det gleder de seg til, erklærer svenskene:

– Gyllene Tider har ikke spilt i Norge siden 80-tallet! Det er jo ikke klokt, men bedre sent enn aldri. Nå tar vi turen i forbindelse med vår store avskjedsturné, og ser virkelig frem til å treffe alle norske fans, gamle som unge.

LES OGSÅ: Anklager TV 2 for Gullruten-sensur.

På Oslo-konserten, som er i regi av OBOS, deler Gyllene Tider scene med The September When, Timbuktu og Ina Wroldsen. Det er fjerde gang boligbyggelaget arrangerer konsert på Operataket, der billettinntektene går til barne- og ungdomsarbeid.

8. august opptrer Gyllene Tider på Sverresborg i Trondheim, mens de 9. august er å høre på Bjølstadjordet i Fredrikstad.

Popveteranene slipper albumet Samma skrot och korn 14. juni, med et knippe nye låter. Per Gessle sier at ambisjonen var å la 40 år med felles kjærlighet til popen høres, men samtidig gi en antydning av at årene faktisk har gått.

– Jeg prøvde å skrive låter som ga bandet en sjanse til å vise sin unike sjarm, men som også, merkelig nok, viste en helt ny side som vi ikke selv visste at vi hadde, har Gessle uttalt.

LES OGSÅ: Guns N’ Roses saksøker bryggeri.

Den til nå 18 konserter lange avskjedsturneen starter 4. juli i Sverige, og Gyllene Tider kommer neppe unna å fremføre Sommartider.

(©NTB)