Bruce Springsteen med stor avsløring

Bruce Springsteen fotografert under en konsert i Oslo i 2016.
«The Boss» røper nå at han har skrevet et splitter nytt album med The E Street Band. Og det blir ny turné.

Bruce Springsteen er for tiden aktuell på flere fronter. Han har nettopp sluppet en ny singel, og han har også annonsert at hans nye soloalbum, Western Star, kommer i juni.

LES OGSÅ: Lanserer nytt norsk plateselskap viet country, americana og folk.

Nå er det også klart at han har skrevet et album som han skal spille sammen med The E Street Band. Det skriver blant annet Variety.

– Det har gått cirka sju år uten at jeg har skrevet noe til bandet. Jeg greide ikke å gjøre det. Og ja, jeg tenkte at jeg nok ikke kom til å kunne gjøre det igjen. Men for omtrent en måned siden skrev jeg nesten et helt album.

Nyheten kom i en Netflix-produsert samtale med regissør Martin Scorsese, som hovedsakelig handlet om den kommende dokumentaren om Springsteen.

Det er ennå uklart når albumet og den etterfølgende turneen blir, men om vi skal tro The Boss selv kommer det til å være verdt å vente på. Musikken kom nemlig til ham nærmest som en gave fra oven.

LES OGSÅ: Øyafestivalen annonserer to nye artister.

– Det kom bare fra … jeg vet jo hvor, men samtidig kom det nærmest fra intet. Og det var bra. Det gjør meg så glad. Det blir en turné til!