Hør smakebiter fra kommende Rammstein-album her

Rammstein består av Richard Z. Kruspe, Oliver «Ollie» Riedel, Christoph «Doom» Schneider, Till Lindemann, Paul H. Landers og Christian «Flake» Lorenz.
Det norgesaktuelle bandet slipper nytt album på selveste nasjonaldagen.

Det tyske industrirockbandet Rammstein slipper i mai sitt første album på over 10 år. Bandet har nå sluppet klipp fra fem av det kommende albumets låter. Låtene heter Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex og Puppe. Sist Rammstein slapp album var i 2009, da Liebe Ist Für Alle Da nådde fansens ører.

LES OGSÅ: Nytt album fra Fat White Family anmeldt.

Det nye albumet er produsert av Olsen Involtini og bandmedlemmene selv. Da gitaristene Richard Kruspe og Paul Landers ble intervjuet av Guitar World forklarte de at de hatt en helt annerledes tanke med dette albumet.

– Det er ikke så sterilt, ikke for rent. Det har en hel del liv og energi, men det er ikke sinna i det hele tatt. Musikken er mer enn det. Det er annerledes for Rammstein. Du kan kanskje til og med si at det er morsomt å lytte til, sa Paul Landers til magasinet.

Rammstein spiller på Ullevål Stadion i Oslo søndag 18. august. Konserten blir bandets første her til lands siden 2012 og arrangørene lover «en av de største sceneproduksjonene vi noen gang har sett».

– Jeg har jobbet med konserter i Norge siden 80-tallet og kan med sikkerhet si at dette kommer til å bli en av de største sceneproduksjonene som noen gang har kommet til landet. Over 60 lastebiler med utstyr og 200 mennesker vil være i Rammstein-følget for å få på plass dette showet, uttalte produksjonsleder Terje Haakonsen i UpStage i en kommentar til GAFFA.no i forbindelse med annonseringen.

LES OGSÅ: Se hvordan din drømmefestival ville sett ut.

Det nye albumet til Rammstein slippes 17. mai. GAFFA har tidligere skrevet om at bandet fikk kritikk i forbindelse med slippet av den nye musikkvideoen til låta Deutschland.