Bob Dylan overrasket ansatte i platebutikk

Bob Dylan fotografert under en konsert i 2012.
Et nydelig stunt fra musikklegenden.

Det er Far Out Magazine som melder at Dylan sendte et signert eksemplar av 1997-albumet Time Out of Mind til de ansatte ved platebutikken Tower Records i Dublin i forkant av Record Store Day, den årlige feiringen av uavhengige platebutikker, som også ble behørig markert hos Big Dipper i Oslo og Apollon i Bergen denne helgen.

De ansatte hos Tower Records i den irske hovedstaden har allerede hengt utgivelsen med den eksklusive signaturen på æresplass i butikken, melder Tower Records Dublin på sin Twitter-profil.

LES OGSÅ: Intervju med regissør Isabella Eklöf.

På omslaget skal Dylan ha skrevet «To Tower Records Dublin, thanks for still selling records! – Bob Dylan.»

Time Out of Mind var Dylans 30. studioalbum, og av mange fans regnet som et kraftig kunstnerisk comeback etter en noe svak periode gjennom store deler av 80- og 90-tallet.

Albumet ble tildelt tre Grammy-priser i 1998, inkludert den aller gjeveste: «Album of the Year».

LES OGSÅ: HBO er nede i Norge.

Bob Dylan er norgesaktuell denne sommeren. Fredag 21. juni inntar legenden Bergenhus Festning i Bergen for første gang siden 2011. Dette blir hans tredje konsert i vestlandsbyen.

En drøy uke senere, lørdag 28. juni, står Oslo Spektrum for tur. Et konsertlokale Dylan har gjestet mangfoldige ganger, senest i april 2017.