Aurora har regissert sin første musikkvideo

Stillbilde fra musikkvideoen til Evigheten-låta «Eksistensen». Regissør Aurora Aksnes fotografert i forbindelse med et GAFFA-intervju tidligere i år.
Aurora Aksnes kan mer enn å lage musikk. Nå har den talentfulle artisten regissert sin første musikkvideo for bergensbandet Evigheten.

I fjor sommer fikk bergensbandet Evigheten velfortjent oppmerksomhet her på GAFFA.no for singelutspillet Balansen. I dag er bandet aktuelle med låta Eksistensen – og med den kommer det en musikkvideo regissert av Aurora Aksnes.

Samarbeidet med den bergenske popstjernen skal ha oppstått litt ved en tilfeldighet, forteller bandet. Det kom nemlig til grunnet at bandets produsent og komponist Njål Paulsberg, som også spiller synth i Auroras band, viste henne låten for en god stund tilbake.

LES OGSÅ: Stort intervju med Aurora.

Etter å ha lyttet til Eksistensen på repeat uttrykte artisten et sterkt ønske om å lage musikkvideoen til låten.

– Jeg synes evigheten lager veldig inderlig og deilig musikk. Så jeg ville lage noe rart og fint folk kunne se på i mens de hørte på den. Noe som kan skape litt ro. Litt magi. Og noe som lar deg vente litt, i en verden der det skjer alt for mye på en gang. Jeg vil takke Evigheten for tilliten, sier Aurora i en kommentar til GAFFA.no.

Evigheten består av låtskriver og produsent Njål Paulsberg, kjent fra Young Dreams, Advanced Language, Put Your Hands Up for Neo Tokyo og The Megaphonic Thrift, på vokal og synther, Kim Åge Furuhaug fra Great News og Bloody Beach på trommer, samt de tre vokalistene Tonje Indrehus, Iselin Børve Toft og Mathilde Saunes-Skarsgaard, alle fra vokalensemblet Multa Paucis.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Sharon Van Etten i Oslo.

Gruppen har tidligere sluppet singlene Turbulensen, Balansen og Ikke alene, i tillegg til EP-utgivelsen Evig, via Eget Selskap.

Bandet slipper sin andre EP, Heten, i mai.

Foto:Isak Okkenhaug | Eget Selskap
Evigheten. Bakerst fra venstre: Tonje Indrehus, Njål Paulsberg, Iselin Toft. Foran: Mathilde Saunes-Skarsgaard.