Ms. Lauryn Hill til Kongsberg Jazzfestival

Lauryn Hill på scenen i Oslo Spektrum i desember 2018.
– En knallsterk musikalsk pakke, skriver arrangørene i pressemeldingen.

I dag melder Kongsberg Jazzfestival at Ms. Lauryn Hill, som gjestet Oslo Spektrum i desember, er bekreftet til den norske festivalen til sommeren. «Den levende legenden» skal stå på scenen på Kirketorget torsdag 4. juli.

Samtidig annonseres norske Ane Brun til Kongsberg, som sammen med britiske Jamie Cullum også vil være å se på den samme scenen den torsdagen.

– En knallsterk musikalsk pakke som appellerer til mange, skriver blant annet arrangørene i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Den nye sommerfestivalen i Bergen bekrefter nytt slipp.

Lauryn Hill huskes av mange som sanger i gruppa The Fugees, der hun sammen med Wyclef Jean og Pras Michel serverte flere større hitlåter. 1996-albumet The Score bød på en nyversjon av låten Killing Me Softly samt den nesten like populære Ready or Not.

Debutalbumet hennes er blitt stående som en påle i musikkhistorien. Det førte med seg ti Grammy-nominasjoner – der hun vant hele fem av dem.

Foto:Promobilde
Ms. Lauryn Hill er annonsert til Kongsberg Jazzfestival i sommer.

Festivalen gleder seg også stort over å ha sikret seg Ane Brun til den samme kvelden:

«Det er duket for en eksklusiv og uforglemmelig konsertopplevelse når Ane Brun med band står på scenen under årets Kongsberg Jazz», skriver de i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Roskilde Festival med nytt toppnavn på plakaten.

Fra før er navn som Krokofant, Kim Myhr, Hellbillies, Isák, Madrugada, Sigrid, Jacob Collier og mange flere annonsert til festivalen.

Kongsberg Jazzfestival arrangeres i dagene 3. juli til 6. juli.