Khalid bekrefter Oslo Spektrum-konsert

Khalid fotografert under en konsert på bransjefestivalen South by Southwest i USA forrige måned. Til høsten venter Oslo Spektrum for amerikaneren.
Han har allerede gjestet hovedstaden to ganger: Først som oppvarmer for Lorde på Sentrum Scene i 2017 og i fjor som hovedartist på samme scene. Nå rykker den amerikanske superstjernen opp til Spektrum.

Det bekrefter arrangørselskapet Atomic Soul i en pressemelding mandag formiddag.

Låtskriveren og sangeren fra Texas-byen El Paso, som kombinerer klassisk soul med moderne r&b, lanserte sitt andre studioalbum Free Spirit rett før helgen.

LES OGSÅ: Musikkvideodypdykk.

Fansen kan med andre vente seg mye nytt materiale når superstjernen inntar hovedstadens konsertstorstue fredag 13. september.

– Khalid er en av de heteste r&b- og popsangerne for tiden, og i fjor solgte han ut Sentrum Scene. Nå gir vi muligheten for at enda flere får se ham, når han i september gjester Oslo Spektrum. Med sitt nye album, Free Spirit, viser 21-åringen at han er moden for de største scenene i verden. Dette kommer til å bli en spektakulær konsert, sier Mark Vaughan i Atomic Soul i en kommentar til GAFFA.no.

Khalid fikk sitt store gjennombrudd med låta Location i 2017. Albumet American Teen ble gitt ut på RCA – og ble en gedigen salgssuksess.

Sangeren og låtskriveren har blant annet vunnet priser under Billboard Music Awards, iHeart Radio Music Awards, Teen Choice Awards og MTV Music Awards, og har over én milliard avspillinger over hele verden, står det å lese i presseskrivet.

I tillegg har han samarbeidet med stjerner som Calvin Harris, Marshmello, Billie Eilish og Shawn Mendes.

LES OGSÅ: Zac Efron med nytt prosjekt.

Billettsalget til konserten starter fredag 12. april – via Ticketmaster.

Foto:Jordan Strauss | AP | NTB Scanpix
Khalid poserer med prisen han fikk etter å ha blitt kåret til årets r&b-artist under iHeart Radio Music Awards i Los Angeles våren 2018.