Norgesaktuelle Tame Impala slipper sin første låt på fire år

Tame Impala-frontmann Kevin Parker fotografert i 2019.
Kevin Parker & co lar endelig fansen høre hva bandet har syslet med i studio de siste årene.

Det er allerede kjent at det australske bandet Tame Impala kommer til Oslo i sommer. Nå kan Kevin Parker friste med en helt ny singel, Patience.

Tittelen på sangen klinger godt, spesielt med tanke på at fansen har ventet tålmodig på nytt materiale helt siden 2015.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Netflix-filmen «The Dirt».

Albumet Currents var mildt sagt en suksess, og ble blant annet kåret til et av GAFFA-redaksjonens favorittalbum det gjeldende året.

Medlemmene i Tame Impala er kreative sjeler som har flere prosjekter på gang. Noen av bandmedlemmene skal opptre to ganger under årets utgave av Øyafestivalen i Oslo: Tre av Tame Impala-medlemmene, Jay Watson, Cam Avery og Julien Barbagallo, er nemlig også med i bandet Pond som også er på plakaten til festivalen som arrangeres i Tøyenparken i august.

– Vi har jobbet med å få Tame Impala til Øya 2019 i mange uker og har samtidig lagt merke til hvor mange som ønsker seg nettopp dette til Tøyenparken. Det veldig gledelig å innfri ønskene til så mange i vårt lojale publikum, uttalte pressesjef Jonas Prangerød overfor GAFFA.no i januar.

Både Tame Impala og Pond spiller på Øyafestivalen torsdag 8. august.

LES OGSÅ: Vitset om Michael Jackson under podcast-innspilling.

Tame Impala har i tillegg til albumslipp og Øya-besøket flere store festivaljobber på planen i løpet av våren og sommeren: Allerede i neste måned headliner bandet den amerikanske festivalen Coachella.

Foto:Tord Litleskare | GAFFA
Den gang da: Kevin Parker fotografert på scenen under Øyafestivalen i Oslo sommeren 2013. Denne sommeren vender både han og resten av Tame Impala tilbake til hovedstadsfestivalen.