Beto O’Rourke lover å gjenforene dette bandet dersom han blir USAs neste president

Beto O'Rourke stiller til presidentvalget i USA i 2020.
Potensielt valgflesk for amerikanske musikkfans?

Det brygger seg opp til neste års presidentvalgkamp i USA allerede. Nå har Beto O’Rourke, kandidat for det demokratiske partiet i landet, gått ut med et skikkelig valgløfte om vi skal tro nettstedet Metal Injection.

Under et valgkampmøte skal O’Rourke ha uttalt at han ville blitt beæret om The Mars Volta ville spille i innsettelsesseremonien hans.

LES OGSÅ: Advarer konsertgjengere etter meslingsmitte i Oslo.

O’Rourke spilte tidligere i band med Cedric Bixler-Zavala, som senere skulle bli rockestjerne med bandene At The Drive-In og The Mars Volta. Sistnevnte band tok pause i 2012, men ifølge Rolling Stone har medlemmene vist interesse for en gjenforening.

Om det er Beto O’Rourke som lykkes med å samle The Mars Volta-troppene igjen gjenstår å se.

I et intervju med Vanity Fair tidligere denne uka trakk demokratenes nye stjerneskudd også frem en musikalsk inspirasjonskilde da han skulle fortelle om hvem han ser mest opp til: Ian MacKaye, Dischord Records-grunnlegger og frontmann i Fugazi og Minor Threat.

– Jeg har så mye respekt for ham, han har betydd veldig mye for meg i mitt liv, sa O’Rourke til magasinet.

LES OGSÅ: Pstereo i Trondheim med ny headliner på plakaten.

Dette var heller ikke første gang O’Rourkes interesse for musikk kom frem i offentlighetens lys. Han ble nylig observert på en utsolgt Metallica-konsert i El Paso, Texas.