Neil Young og Miley Cyrus til Skandinavia

Neil Young fotografert i 2013 og Miley Cyrus fotografert i 2019. Denne sommeren opptrer begge artistene i Danmark.
Dansk festival sikrer seg flere store trekkplastre for sommeren. Denne uka ble det klart at både Neil Young og Miley Cyrus besøker Tinderbox i Odense.

– Ingen har på samme måte som Miley Cyrus forvandlet en karriere som populære barne-TV-stjerne til en provokativ, fargesterk og grenseoverskridende popstjerne, hvilket har gjort henne større og mer kontroversiell, skriver arrangørene av festivalen på Tinderbox sin offisielle nettside.

– Vi er glade for å ha lykkes med å booke en så stor artist. Det har vært stor etterspørsel etter et større pop-navn, og med Miley Cyrus leverer vi en av de største i verden akkurat nå.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Tempels debutalbum.

I forbindelse med bookingen av Neil Young uttalte arrangørene følgende:

– Det har endelig skjedd. Etter mange måneder med hardt arbeid er avtalen endelig på plass med en av rockesjangerens aller største navn – legenden Neil Young. Dette blir hans eneste konsert i Skandinavia på denne turnéen, og til sin første Tinderbox-konsert har han med seg sitt entusiastiske band Promise of the Real.

Hverken Miley Cyrus eller Neil Young har planlagt konsertopptredener i Norge på denne turnéen, så om du vil se artistene i sommer bør du kikke på Tinderbox-billetter.

Også Lana Del Rey, The Chainsmokers, Billie Eilish, Swedish House Mafia, Macklemore, Duran Duran, A$AP Rocky og flere andre artister kommer til festivalen denne sommeren.

LES OGSÅ: Populær Netflix-film får oppfølger.

Tinderbox arrangeres i den danske byen Odense i dagene 27. til 29. juni.

Foto:GAFFA Danmark
Stemningsbilde fra Tinderbox 2018.