Annonserer show sammen:

Beastie Boys samarbeider med Spike Jonze

Beastie Boys fotografert på Webby Awards i juni 2007 i New York.
«Beastie Boys Show» kan oppleves i april.

De to gjenlevende Beastie Boys-medlemmene Adam «Ad-Rock» Horovitz og Michael «Mike D» Diamond har annonsert at de vender tilbake til scenen igjen i april – tre kvelder regissert av Spike Jonze.

Den offisielle tittelen på arrangementet er «Beastie Boys As Told By Mike Diamond and Adam Horowitz», men gruppens presseansvarlig vil ikke gi noen flere detaljer om hva showene vil inneholde.

Sannsynligvis vil det ha en viss tilknytning til duoens memoarbok om Beastie Boys, «Beastie Boys Book», som ble gitt ut i slutten av oktober i fjor. Det skriver blant annet Consequence Of Sound.

LES OGSÅ: Full pott til albumdebutantene Killer Kid Mozart.

De spilte også inn en lydbokversjon av memoarene, som inneholder bidrag av blant andre Kim Gordon, Snoop Dogg, Nas, Steve Buscemi, Will Ferrell, Jeff Tweedy og Spike Jonze.

Arrangementene vil finne sted 5. april på Tower Theater i Philadelphia og 8. og 9. april på Kings Theatre i Brooklyn i New York.

Bortsett fra det er det lite informasjon som har kommet ut om de forestående kveldene, som altså er regissert av Spike Jonze, som er mest kjent for filmer som «Being John Malkovich», «Adaptation» og «Her». Han har også regissert en rekke musikkvideoer og reklamer, blant annet musikkvideoen til Beastie Boys’ Sabotage, som MTV har kåret til den syvende beste musikkvideoen som noensinne er laget.

LES OGSÅ: Sigrid skriver norsk musikkhistorie – går rett inn på britenes albumliste.

Ad-Rock og Mike D var for øvrig med i en episode på Marc Marons «WTF»-podkast i fjor for å snakke «Beastie Boys Book», hvor de blant annet fortalte om gruppens tidlige dager i New York. Hør den her.

Foto:Promo
MCA, Ad-Rock og Mike D i Beastie Boys.