Paris Jackson snakker ut om faren

Michael Jackson-dokumentaren «Leaving Neverland» har fått mye oppmerksomhet den siste tiden.
Paris Jackson sier rett ut at hun ikke føler det som «sin oppgave» å forsvare faren Michael Jackson mot overgrepsanklager.

20 år gamle Paris, som er den mellomste av Jacksons tre barn, tok bladet fra munnen uken etter at «Leaving Neverland»-dokumentaren ble vist på TV.

– Det er ingenting som jeg kan si, som ikke allerede er blitt sagt når det gjelder hans forsvar, skrev Paris Jackson på Twitter.

Ifølge BBC kom uttalelsen etter at hun ble forfulgt av paparazzifotografer under et besøk i New Orleans. En fan skrev at det skjedde fordi folk ønsket å høre hennes synspunkter på «Leaving Neverland».

LES OGSÅ: «Leaving Neverland» er HBOs tredje mest sette dokumentar.

Paris Jackson besvarte med å rose tremenningen Taj Jackson for hans innsats. Han har ledet an i Jackson-familiens forsvar av Michael Jackson, og Taj er nå i gang med å crowdfunde en mot-dokumentar.

– Taj gjør en perfekt jobb. Jeg støtter ham, men det er ikke min rolle, sier Paris Jackson, som videre mente at hun prøvde å få alle til å «chille og dempe seg og tenke på det store bildet».

– Det er meg, konkluderte hun.

Foto:AP | NTB Scanpix
Her er Michael Jackson med datteren Paris Katherine på armen i et hotellvindu i Berlin i 2002.

På Twitter har Paris Jackson også ytret seg slik i et svar:

– Tror du virkelig at det er mulig å rive ned navnet hans? Tror du virkelig at de har en sjanse?

Mens radiokanaler har sluttet å spille farens musikk, og «The Simpsons»-skaperne trekker episoden han lånte stemme til en rollekarakter, gikk Louis Vuitton sist torsdag ut og meddelte at de trekker Michael Jackson-inspirerte klær fra en ny kolleksjon.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Netflix-filmen «Triple Frontier».

Men Paris Jackson har også fått kjendispressen etter seg. Radar Online hevdet i en sak at hun var «på ville veier» etter at dokumentaren ble sendt, noe hun besvarte med å kalle nettstedet «løgnere» og et par bannord.

– Jeg har en jobb, hunder og sengetid, het det fra Jackson-datteren.

Foto:Sundance Institute | NTB Scanpix
Stillbilde fra «Leaving Neverland».

(©NTB)