Platedebuterer på Valentinsdagen:

– Jeg føler at alle kan kjenne seg igjen i kjærlighet

Loam er Norges nye r&b-håp.
Ifølge plateselskapet daWorks er det ikke tilfeldig at Louam slipper debutplaten sin i dag, passende nok kalt Wreckless Love, på Valentinsdagen.

I kveld har hun også akustisk releasekonsert på Kulturhuset i Oslo. I mars er hun klar for by:Larm, og skal spille i teltet under gatefesten lørdag 2. mars.

– Jeg føler at alle kan kjenne seg igjen i kjærlighet. Det er del av temaet til platen; livet og alt vi går igjennom, sier Louam.

Hun kaller Wreckless Love en svært personlig utgivelse der hun synger om kjærlighet og forelskelse i ulike former og faser – fra håpløshet og knuste hjerter til lykke.

LES OGSÅ: Fersk Grammy-vinner til Norge.

Wreckless Love slippes i flere land samtidig – blant annet i Japan på det anerkjente plateselskapet P-Vine. Her i Norden utkommer Wreckless Love som LP og digitalt.

Lwam Feshatzion har eritreisk bakgrunn og vokste opp på Ellingsrud i Groruddalen i Oslo. Der lyttet hun på 90-talls jentegrupper som TLC, Destiny’s Child og SWV, og sier hun kunne synge i timevis til platene deres.

LES OGSÅ: Lover nostalgi, allsang og trykk.

En av sangene på hennes eget album, som Dagsavisens anmelder ga fem og kalte «oppsiktsvekkende fint, heter Mary J. Blige og hyller den bekymringsløse ungdomstiden.

(©NTB)