Ariana Grande raser på sosiale medier

Popstjernen Ariana Grande, her fotografert under en konsert i Las Vegas i 2016.
Ariana Grande sendte ut en serie rasende Twitter-meldinger da det ble klart at hennes avdøde ekskjæreste Mac Miller ikke vant noen Grammy-pris.

«Trash», skrev Ariana Grande da det viste seg at Grammy-prisen for beste rapalbum ikke gikk til Millers Swimming, men til Cardi Bs Invasion of Privacy.

Hun fulgte opp med å skrive «Literal bullshit. Bullshit», før hun sørget for å slette de rasende Twitter-meldingene igjen, melder NME.

Da en fan spurte henne rett ut om postene var myntet på Cardi B, var Grande kjapt ute med å forsikre om at det hadde de angivelig ikke.

– Fint for henne, skrev Ariana Grande og la til en unnskyldning. Men hun sympatiserte også med en annen fan, som raste mot Grammy-arrangørene for å invitere foreldrene til Mac Miller – som døde av en overdose i september – til seremonien, uten å gi sønnen en pris.

LES OGSÅ: Nå er Jack White offisielt Eurovison-vinner.

– Dette er hva jeg mener, lød det fra Grande, som allerede i forkant av seremonien var på kant med Grammy-arrangørene og trakk seg fra å opptre som planlagt.

En fornærmet Ariana Grande beskyldte Grammy-produsent Ken Ehrlich både for å «hindre hennes kreativitet» så vel som for å lyve, og fikk svar på tiltale – da han rykket ut i Rolling Stone.

– Jeg sier ikke til folk «dette er det du skal gjøre». Jeg foreslår noe, og så finner vi noe midt imellom, sa Ehrlich, som dårlig likte at han ble kalt «lite samarbeidsvillig». Han påpekte også at han aldri hadde kontakt direkte med Grande, bare hennes management.

LES OGSÅ: Childish Gambino tok storeslem under Grammy-utdelingen.

Selv vant Ariana Grande sin første Grammy i kategorien årets beste popalbum-vokal for «Sweetener» – men prisutdelingen søndag holdt hun seg ikke uventet langt unna.

(©NTB)