To tredjedeler av Sassy 009 gir seg:

Brudd for fjorårets musikk-«snakkis»

I oktober ble det kjent at trioen avlyste alle konserter ut året. Nå melder de at to tredjedeler av bandet slutter.

I fjor høst kom nyheten om at den norske elektronika-trioen Sassy 009 så seg nødt til å avlyse alle konserter ut 2018. De opplyste at det skjedde på bakgrunn av personlige årsaker.

Den norske gruppa skulle egentlig spille på Reeperbahn, Journey Festival og Iceland Airwaves, og beklaget i et innlegg på sin Facebook-side at de ikke fikk kommet likevel.

LES OGSÅ: Gurls klare for sin største headlinerkonsert.

I går kveld la Teodora og Johanna, to tredjedeler av bandet, ut en melding til Sassy 009 sine følgere på Instagram hvor de skriver at et kapittel nå avsluttes, mens et nytt starter.

De skriver videre at de to nå forlater bandet.

De takker samtidig for all kjærlighet og ønsker Sunniva lykke til videre på hennes reise som Sassy 009.

Bransjefavoritter

I 2018 opptrådte Sassy 009 på blant annet Piknik i Parken og Øyafestivalen, hvorav de i forkant av sistnevnte gikk ut i Aftenposten og gjorde det klinkende klart at de ikke liker å bli kalt noen som går motstrøms, eller å bli belært av menn.

LES OGSÅ: Britisk nettavis: «10 norske artister du trenger i livet ditt».

Johanna Scheie Orellana, Sunniva Lindgård og Teodora Georgijevic utgjorde trioen 009, som i flere musikkmedier de siste årene er blitt hyllet opp i skyene, og har mottatt gode anmeldelser på løpende bånd. I vår vant de «årets stjerneskudd» under bransjefestivalen by:Larm, hvor GAFFAs anmelder ble imponert over klubbmusikk med seriøse undertoner.