Lover tre nye album i 2019

Ryan Adams fotografert i 2017 da han var aktuell med albumet «Prisoner».
Ryan Adams har store planer for det nye året.

Det har vært relativt stille fra den amerikanske sangeren og låtskriveren Ryan Adams (bildet) siden utgivelsen av Prisoner i 2017, og den påfølgende turnéen som blant annet tok ham innom Øyafestivalen i Oslo samme år. Nå har han dog avslørt at han har store planer for det nye året. I en melding på Twitter tirsdag skriver han: «Husker dere det året da jeg ga ut tre album? La oss gjøre det igjen».

Litt senere delte han også et bilde av omslaget til den første av de tre utgivelsene, Big Colors, samt et kort videoklipp fra innspillingsstudioet.

LES OGSÅ: Tolker Rolling Stones-klassiker i sin helhet.

Året Adams sikter til i Twitter-meldingen er 2005. Det året var artisten særdeles aktiv på utgivelsesfronten og slapp fullengderne Cold Roses, Jacksonville City Nights og 29 i løpet av tolv måneder.

GAFFA-skribent Knut Gigstad møtte Ryan Adams til intervju i Oslo før utgivelsen av Prisoner i 2017. Da snakket den frittalende musikeren blant annet om norsk black metal, Donald Trump og The Smiths.

— Jeg antar at noen vil synes at det er rart at jeg liker black metal, men det er egentlig ikke så kunstig. Favorittbandene mine er The Smiths og Black Sabbath. Da jeg fikk min første gitar, så ville jeg ikke spille metal, fordi den byen jeg kommer fra i North Carolina har de verste metalbandene du kan tenke deg, uttalte han den gang.

LES OGSÅ: Ryan Adams om black metal, Trump og The Smiths.

Det er foreløpig ikke offentliggjort lanseringsdatoer for de tre albumutgivelsene fra Ryan Adams, men skal han rekke å få ut tre plater i løpet av 2019 bør han sette i gang snart.