Piknik I Parken 2019 tar form:

Flere store navn bekreftet til Oslo-festivalen

New Order.
Legender, favoritter og popkometer preger dagens massive førjulsslipp fra festivalen som neste sommer går av stabelen i Sofienbergparken.

De siste årene har festivalen Piknik I Parken blitt arrangert i Vigelandsparken. Etter årets festival ble det imidlertid klart at Piknik I Parken flytter til Sofienbergparken.

Datoene for festivalen er 13. til 15. juni og i dag løfter arrangørene på sløret for programmet med et stort slipp bestående av navn som New Order (bildet), The Streets, Jungle, The 1975 og The Tallest Man On Earth. Fra før av har det blitt bekreftet at gjenforente Madrugada skal være en av festivalens headlinere i 2019.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med New Order.

New Order troner øverst i dagens slipp. Bandet ble dannet i 1980 av de tidligere Joy Division-medlemmene Bernard Sumner, Peter Hook og Stephen Morris, som følge av at vokalist Ian Curtis’ tragisk tok sitt eget liv. Med hits som Blue Monday (1983) og True Faith (1987) fikk de et enormt publikum verden over og er velkjente for sine liveshow.

Sist bandet spilte i Norge, under Øyafestivalen i 2016, kvitterte GAFFAs anmelder med seks stjerner.

– Å få presentere selveste New Order på PiPfest er noe vi lenge har drømt om. Som avslutning torsdag 13. juni, første kveld på løkka er rett og slett perfekt i vår bok, sier presseansvarlig Lars Tefre Baade i en kommentar.

I tillegg til New Order, The Streets, Jungle, The 1975 og The Tallest Man On Earth er også Kurt Vile, Metronomy, Nils Frahm, Cautious Clay, Julia Holter, Charles Watson, Albin Lee Maldau, Jaga Jazzist og John Grant tilføyet festivalens program i dag. Et mildt sagt imponerende program!

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Håkan Hellström-album.

Salg av dagspass og festivalpass er allerede i gang – og det loves flere slipp frem mot neste års festival.