Flere sterke navn til Trondheim Rocks 2019

Hellacopters.
Seks nye navn klare for den andre utgaven av Trondheim Rocks.

I sommer ble den første utgaven av Trondheim Rocks arrangert på Dahls Arena, som blant annet kunne by på Iron Maiden som toppnavn på plakaten.

«Vi rocker jula inn med et stort slipp før nyåret!», skriver arrangørene i en pressemelding i dag. Fra før er KISS, Def Leppard, Iggy Pop, Dumdum Boys, Gluecifer, In Flames og Motorpsycho blant navnene som er annonsert til neste års utgave av festivalen, og i dag er ytterligere seks artister bekreftet: Turbonegro, The Hellacopters, Stage Dolls, LÜT, Backyard Babies og Johndoe.

LES OGSÅ: Norsk konsertarrangør kjøpt opp av utenlandsk oppkjøpsfond.

– Vi gleder oss allerede utrolig mye til neste års festival og har med dette slippet en veldig sterk line-up som vi vet kommer til å gjøre Trondheim Rocks til en uforglemmelig helg. Jeg mener: KISS, Def Leppard, Iggy Pop, Dumdum Boys, Gluecifer, In Flames, Motorpsycho, Turbonegro, The Hellacopters, Within Temptation, Amaranthe, Halestorm, All them Witches, LÜT, Stage Dolls, Backyard Babies, Johndoe og Asylums.

– Dette blir en helg for historiebøkene, sier Martin Nielsen i Live Nation.

Trondheim Rocks er tilbake på Dahls Arena i Trondheim 27. til 29. juni 2019 – og blir dermed utvidet til én ekstra dag sammenlignet med årets jomfrutur.

Billettsalget er allerede i gang.