Rockelegender til Norge – for første gang på over 30 år

De seks medlemmene i rockebandet Styx er klare for å innta Sentrum Scene i Oslo neste år.
Konserten til Styx på Sentrum Scene neste sommer blir rockebandets første opptreden i Norge siden et besøk i Drammenshallen i 1981.

Det amerikanske rockebandet Styx ble startet i 1972, men har så langt i karrieren kun besøkt Norge én eneste gang – i 1981. Nå melder arrangørene i A Comic Soul at bandet besøker Norge som del av en miniturné neste sommer.

Torsdag 6. juni 2019 står bandet på scenen i hovedstaden, nærmere bestemt på Sentrum Scene.

– Dette er en kort turné på bare tre konserter i Europa. Vi håper publikum setter pris på at Oslo er blitt inkludert og at de kjenner sin besøkelsestid, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul i en kommentar til GAFFA.no.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Slayer i Oslo Spektrum.

Bandet som består av Tommy Shaw, James «JY» Young, Chuck Panozzo, Todd Suckerman, Lawrence Gowan og Ricky Phillips ga i 2017 ut sitt sekstende studioalbum The Mission etter å ha jobbet med det bak låste dører i to år.

Med minst 100 konserter hvert år siden 1999 har de seks medlemmene i Styx blitt et sammensveiset brorskap uten like. De opptrer i perfekt samspill for å ta publikum med på en musikalsk reise, med alt fra «bitende hard rock til frydefull allsang og episke hitsanger», står det videre å lese i presseskrivet.

LES OGSÅ: Morrissey med coveralbum.

Billettsalget til konserten på Sentrum Scene starter fredag 14. desember klokken 09:00 – via Ticketmaster.