Witchrot: «Trommisen vår er ikke død likevel»

Bilde hentet fra Witchrots Bandcamp-side.
Witchrot skapte i forrige måned overskrifter med en bisarr melding om at bandet ble oppløst. Nå avslører de, også nokså bisarr, at dette ikke er tilfellet likevel.

Det kanadiske doom metal-bandet Witchrot var ganske ukjente for folk flest frem til de for nesten to uker siden delte en status på deres Facebook-side, som eksploderte med kommentarer.

Dog ikke grunnet musikken, men på grunn av den spesielle årsaken de oppga om hvorfor bandet ble oppløst.

LES OGSÅ: Dette hørte vi på Spotify i 2018.

Uttalelsen lød som følger:

«Due to the unfortunate reality of our guitarist fucking my girlfriend of almost 7 years WITCHROT will be taking an extended hiatus. I however will continue the band in another space and time, being ripe with hate the music is slowly flowing and without a doubt will become the most devastating, torturous music I have ever created. Thanks for the support, stay heavy – Peter.

Also our drummer died…»

Men så viser det seg nå at den enorme oppmerksomheten har fått Witchrot til å bli sammen igjen – og dermed benytte seg av den massive omtalen. Det skriver NME.

Frontmann Peter Turik forklarer det selv slik til Alternative Press:

– Jeg har bestemt meg for å fortsette med bandet for fullt med Lea på vokal. Vi vil bruke oppmerksomheten til vår fordel. Vi har booket studiotid og har bestemt oss for å rekruttere noen venner til å spille på Lee’s Palace 28. desember. Nå har vi store planer om å dra på turné i den nærmeste fremtid.

LES OGSÅ: No. 4-Emilie om suksessen: – Folk har fått oppdage oss selv.

Turik forklarer også at trommeslageren ikke døde likevel. Han forlot derimot bandet i ukene før det omtalte Facebook-innlegget:

– Han sa, ‘Si at jeg døde. Ingen kommer til å bry seg uansett’.