Programmet til Trondheim Calling er komplett

Chain Wallet.
I dag slipper festivalen 18 nye artister til programmet.

Trondheim Calling, som har vokst til å bli en av Norges største showcasefestivaler, er i dag ute med det siste artistslippet før festivalen arrangeres i slutten av januar og begynnelsen av februar neste år.

Sist vinter trakk trondheimsfestivalen over 1000 konferansedeltagere og 8000 publikummere. Den har som formål å feire ny norsk musikk fra hele landet, og programmet består derfor både av helt ferske artister og mer etablerte artister som er aktuelle med ny musikk.

– Trondheim Calling har med årene vokst til å bli en mønstring bestående av alt vi synes er fett innen nyutgitt norsk musikk om dagen, uavhengig av fra hvor, hvilken sjanger det er, og alderen på musikeren. Den norske musikkbransjen jobber med utrolig mye forskjellig og det ønsker vi å løfte fram, sier festivalsjef Thomas Ryjord.

LES OGSÅ: Midnight Choir annonserer 15-årsfeiring for album.

Dagens slipp inneholder følgende 18 artister: Fay Wildhagen (Oslo), Herman Wildhagen (Trondheim), Jaa9 (Oslo), Ingeborg Oktober (Hamarøy/Trondheim), The School & Trond Wiger (Trondheim), Iris (Bergen), Biru Baby (Alta/Oslo), Jarle Skavhellen (Bergen), Chain Wallet (Bergen), Killdøden (Trondheim/Stockholm), Alexander Pettersen (Trondheim), Lisa Skoglund (Tromsø), Class Photo (Oslo), Pollution (Karmøy), Eirik Aas (Bergen), SÄVER (Oslo), Emilie Østebø (Karmøy) og Slincraze (Kautokeino).

Komplett spilleplan

Me de 18 artistene som er bekreftet til festivalen i dag, er programmet komplett. I tillegg offentliggjøres spilleplanen og de offisielle scenene i dag. Dagsbilletter legges også ut for salg.

Festivalprogrammet til Trondheim Calling 2019 består totalt av overkant 100 konserter fordelt på 10 ulike scener i Trondheim sentrum.

LES OGSÅ: No. 4-Emilie om suksessen: – Folk har fått oppdage oss selv.

Trondheim Calling er en av Norges største samlinger for musikkbransjen.

Festivalen arrangeres for niende gang 31. januar til 2. februar 2019.