Gigantnavn bekreftet til ny skandinavisk festival

Travis Scott, Foo Fighters og Lana Del Rey er blant stjernene som inntar festivalen Lollapalooza i Sverige neste sommer.
Travis Scott, Foo Fighters og Lana Del Rey er blant navnene som er offentliggjort til neste sommers førsteutgave av Lollapalooza i Sverige.

Når en av verdens største festivaler gjør et etterlengtet nedslag på skandinavisk jord 28. og 29. juni neste år, er det sammen med noen av verdens aller største og mest betydningsfulle artister.

Lollapalooza presenterer blant annet stadiongigantene Foo Fighters, som gjør sin første konsert i Stockholm på over åtte år. Travis Scott, verdens største og mest innflytelsesrike hiphop-stjerne akkurat nå, og Lana Del Rey er også klare for festivalen.

LES OGSÅ: Roskilde donerer til norsk klubbkonsept.

I tillegg til de nevnte headlinerne byr festivalen på et rikt program med navn som Laleh, Billie Eilish, The 1975, Eric Prydz, Bring Me The Horizon, Greta Van Fleet, Brockhampton, The Hives, Alan Walker, The Hellacopters og Halestorm.

I tillegg til selve festivalområdet  blir det et eget familieområde, Kidzapalooza, som byr på underholdning og aktiviteter som oppfordrer til lekenhet og kreativitet. Programmet for dette området slippes til våren, melder arrangørene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Bob Dylan med to konserter i Norge.

Billettsalget til den første utgaven av Lollapalooza i Sverige er i gang denne uken.