Alan Walker avslører hemmeligheten bak den nye masken

Musiker Alan Walker fotografert i Beijing.
Det er en filtermaske som hjelper mot luftforurensning.

Masken – utstyrt med Walkers logo i refleksmateriale – lanserer han i samarbeidet med firmaet Airinum. Henvendt til sine fans, som kaller seg Walkers, skriver Alan Walker på Facebook:

– Jeg er så stolt over endelig å kunne fortelle dere historien bak den nye masken dere har sett med bruke på scenen nylig. Å bruke en maske har alltid vært min måte å vise at vi er alle like, vi er alle de samme. I forbindelse med min nyeste singel Different World, samarbeider jeg med Airinum om å lansere en virkelig innovativ luftmaske som vil hjelpe mennesker med å beskytte seg mot luftforurensning.

LES OGSÅ: Tom Hanks forhandler om Disney-rolle.

Alan Walker sier at han donerer sin del av overskuddet fra salget av Urban Air Mask 2.0 til Verdens helseorganisasjon, så «de kan fortsette med å lage en bedre, sunnere verden for mennesker over hele verden». Samtidig er nordmannen med på å dra i gang en kampanje rundt luftkvalitet.

Stay tuned. #CreateADifferentWorld @alanwalkermusic #Airinum

Et innlegg delt av A I R I N U M (@airinum)

– Jeg ønsker å bruke stemmen min til å øke oppmerksomheten rundt et tema som jeg tror blir viktigere for hver dag som går og som har betydning for hver og en av oss. Jeg tror virkelig at vi sammen kan utgjøre en forskjell. Derfor dediserer jeg min neste låt til dette formålet, sier Walker i et videoklipp, der han introduserer Sofia Carson som sanger på Different World.

LES OGSÅ: Bob Dylan besøker flere norske byer i 2019.

Den nye masken – som naturligvis finnes i den norske DJ-ens signaturfarge svart – har ventiler og filtrerer vekk svært små partikler. Maskebrukere som vil være trendy, kan få inspirasjon fra en såkalt lookbook på produsentens hjemmeside.

(©NTB)