Rockefestival med åpningskonsert i Operaen

Her skal Tons Of Rock sparkes igang 26. juni: I Operaens hovedsal. Her er festivalens bookingsjef Jarle Kvåle og Anna Hereid, Head of Commercial Department, Den Norske Opera & Ballett.
Tons Of Rock kjører sin åpningskonsert neste år i Operaen – som etter flyttingen fra festningen i Halden nå er blitt «nabo» med rockefestivalen.

For når artister som Kiss, Volbeat, Dream Theater og Def Leppard kjører i gang på Ekebergsletta i juni, vil det nok høres utover nabolaget.

LES OGSÅ: Norsk film til prestisjetung filmfestival.

Men selve festivalåpningen skjer altså innendørs i det hvite marmorbygget som bookingsjef Jarle Kvåle kaller Norges flotteste konsertsal.

– En stor ære for oss i festivalen, sier Kvåle om åpningskonserten 26. juni, mens det fra Operaens Anna Hereid heter:

– Som landets største kulturinstitusjon ønsker vi også å bidra til at kunst og kultur generelt blir viktigere i folks liv. Det er ingen tvil om at Tons Of Rock som den største rockefestivalen i landet når ut til et publikum som vi ønsker skal få store opplevelser hos oss.

EkebergslettaFoto:Jon Olav Nesvold | NTB Scanpix
Mange forbinder nok Ekebergsletta med fotball og Norway Cup. Neste sommer inntar dog hardrockfestivalen Tons Of Rock området.

Hvilken rockeartist som skal innta Operaen dagen før Tons Of Rock braker løs på Ekeberg, er ennå ikke bekjentgjort.

– Men vi garanterer at dette blir stas, sier Jarle Kvåle.

LES OGSÅ: No. 4 inntar Operaen.

(©NTB)