Swedish House Mafia bekrefter norsk festivalopptreden

Swedish House Mafia fotografert i forbindelse med trioens første opptreden på fem år i mars 2018.
Den verdenskjente trioen er gjenforent, og klare for en etterlengtet turné i 2019.

Swedish House Mafia skal opptre på Stavernfestivalen neste sommer. Det bekrefter arrangørene i en pressemelding onsdag formiddag.

– Med over 300.000 solgte billetter de til to eneste annonserte stoppestedene, trippelkonserter i Stockholm og Mexico City, er det med stor glede vi kan melde at de naturligvis også legger turen innom Stavernfestivalen, som eneste sted i Norge.

LES OGSÅ: Sigrid vant komponistpris.

I tillegg til låter som Don’t You Worry Child, Miami 2 Ibiza, Save The World og Antidote kan de over 25.000 publikummerne, som det nå er plass til på Stavern, forvente seg et sceneshow «fullt av lys, laser, pyro og fyrverkeri som de aldri har sett maken til», lover arrangørene.

De svenske verdensstjernene overrasket alle da de vendte tilbake til festivalen Ultra i Miami for en overraskelseskonsert på festivalens hovedscene tidligere i år. Dette var den samme festivalen som var åsted for trioens siste opptreden sammen i 2013.

Swedish House Mafia hadde sin første periode fra 2008 til 2013 og opparbeidet seg gjennom disse årene et stort navn innenfor housemusikken. I 2012 ble trioen rangert på en tolvteplass på DJ Magazine sin årlige rangering av verdens 100 beste DJs.

LES OGSÅ: Swedish House Mafia er gjenforent.

Etter at Swedish House Mafia ble splittet ble dokumentarfilmen «Leave The World Behind» gitt ut. Den fulgte trioen på deres «One Last Tour».

Stavernfestivalen arrangeres i dagene 11. til 13. juli 2019.