Foo Fighters til Norge

Dave Grohl fotografert under Foo Fighters' konsert på Nya Ullevi i 2018.
Dave Grohl & co annonserer i dag en håndfull opptredener i Europa for sommeren 2019. Også Norge får besøk av de amerikanske rockeheltene.

Foo Fighters, bestående av tidligere Nirvana-trommis Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear og Rami Jaffee, fortsetter å selge ut stadioner og arenaer verden over. Mandag formiddag bekrefter det amerikanske rockebandet at de skal spille en håndfull konserter i Kroatia, Danmark, Norge, Irland og Nord-Irland neste sommer.

I Norge skal bandet opptre på Koengen i Bergen torsdag 27. juni. Konserten blir Foo Fighters’ første i byen mellom de syv fjell siden 2008. Den gang stilte Queens Of The Stone Age opp som oppvarmere.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Smashing Pumpkins-album.

Det er foreløpig ikke klart hvem som blir med Dave Grohl og resten av bandet til Bergen denne gangen.

– Deilig å få Foo Fighters tilbake til Bergen! Konserten på Koengen i 2008 var en eneste feelgood-opplevelse. Og nå som det blir deres eneste konsert i Norge blir det en ny festkveld i Bergen, sier arrangør i Bergen Live, Frank Nes, i en kommentar til GAFFA.no.

Foo Fighters turnerer for tiden med fjorårets album Concrete And Gold, og dette blir bandets første konsert i Norge på denne turnéen. Mange norske fans dro sannsynligvis over grensen og da Dave Grohl & co gjestet Göteborgs Nya Ullevi i sommer.

LES OGSÅ: Dave Grohl med nytt prosjekt.

Billettene til Foo Fighters-konsertene som ble annonsert i dag vil bli lagt ut for salg fredag 23. november klokken 10:00.

Forsalget til konserten på Bergenhus Festning starter onsdag 21. november klokken 10:00 via bergenlive.no og livenation.no og varer i 24 timer eller til det er tomt for billetter på forsalget, opplyser arrangørene Bergen Live og Live Nation i en felles pressemelding.