«Et av verdens feteste live-band» klar for norsk festival

Carpenter Brut på scenen i Los Angeles tidligere i år.
Carpenter Brut kommer tilbake til Norge neste sommer - etter utsolgt konsert på Vulkan Arena tidligere i høst.

Franske Carpenter Brut (bildet) har i løpet av de siste årene bemerket seg som en stjerne på den internasjonale synth- og darkwave-himmelen. Med tre EP-er utgitt som samleskive under tittelen Trilogy og det seneste albumet Leather Teeth er det ingen tvil om at enmannsprosjektet, signert Franck Hueso, for lengst har kvittet seg med alle hemninger og våger å kjøre sine cheesy, dog utvilsomt bevisste, 80-tallsvibber.

Etter at Carpenter Brut tidligere i høst gjestet Vulkan Arena i Oslo, kan Pstereo i Trondheim i kveld bekrefte at prosjektets eneste konsert i Norge neste sommer blir på festivalen som årlig arrangeres på Marinen i Trondheim.

LES OGSÅ: Pstereo med første 2019-slipp.

– Ladet med en kakafoni av synth, metallriff, retro-horror og science fiction, kan denne gjengen ikke beskrives med bare én sjanger. Dette er virkelig noe helt eget, og MÅ oppleves live, sier bookingansvarlig Kim Aasli en kommentar til GAFFA.no søndag.

Han går så langt som å kalle Carpenter Brut for «et av verdens feteste live-band».

Fra tidligere av har arrangørene bak Pstereo bekreftet Kvelertak, Little Simz, OnklP og Girl In Red blir å finne på programmet neste sommer.

LES OGSÅ: Bon Jovi til Norge.

Pstereo tar plass på Marinen i Trondheim 15. til 17. august 2019.