Dave Grohl avslører hvilket band han drømmer om å spille med

Dave Grohl

Foo Fighters-frontmannen har spilt trommer med en rekke ulike band. Men det er ett band han fortsatt har en drøm om å få spille med.

Dave Grohl har delt sine trommeferdigheter med en rekke ulike band, enten som medlem eller som gjest, men det er ett band til han kunne tenke seg å spille trommer for.

Det er ingen ringere enn AC/DC.

Det var i et intervju med Forbes på et arrangement i forbindelse med valget denne uka at Grohl ble spurt om det var ett band han fortsatt hadde en drøm om å få spille trommer med. Han svarte med én gang: «AC/DC. Det er det siste. Men Phil Rudd er tilbake».

LES OGSÅ: Lanserer nytt band – en ny norsk supergruppe?

Under arrangementet spilte Grohl blant annet trommer med Yeah Yeah Yeahs og Beck. Se et klipp nedenfor.

Tidligere har det blitt rapportert at det virker som at Rudd og vokalist Brian Johnson er tilbake i AC/DC, på bakgrunn av bilder som dukket opp i sommer av dem utenfor bandets studio i Vancouver i Canada. Det skriver Consequence Of Sound.

LES OGSÅ: Det blir mer «Breaking Bad».

Gjennom sin lange karriere har AC/DC gått gjennom mange utskiftinger i besetningen. Brian Johnson, som har vært med siden 1980, ble nødt til å pensjonere seg i 2016 grunnet fare for hørselen.

Trommeslager Phil Rudd ble sparket ut av bandet da han i 2015 ble arrestert for å være i besittelse av narkotika og for å ha kommet med dødstrusler mot en tidligere ansatt.